Boek uw kamer


VANTOT


  • Salle de bain

Presentatie - Ligging


Agrandir le plan

Per trein :

Uitstappen aan het Centraal Station. De Keizerslaan oversteken en de Madeleinestraat inslaan. U komt op een pleintje en slaat onmiddellijk rechts af. U bevindt zich in de Bergstraat. Het Hotel ligt aan de linkerkant van de straat.

Per vliegtuig:

Een trein verbindt Brussel Nationale luchthaven met de Brusselse stations (3 treinen per uur). Aan het Centraal Station uitstappen. De Vorstlaan oversteken en de Madeleinestraat inslaan. U komt op een pleintje en slaat onmiddellijk rechts af. U bevindt zich in de Bergstraat. Het Hotel ligt aan de linkerkant van de straat.

Met de auto:

Vanaf de autosnelweg E17 uit Parijs : neem de afrit Anderlecht en ga richting " Centrum ". Op de kleine ring, rijd u de tunnels niet in, maar rijdt u verder tot Hallepoort.
Aan het tweede kruispunt, links afslaan en Hoogstraat nemen. Altijd rechtdoor tot het kruispunt met de Keizerslaan. Blijf op deze laan tot aan de Sint-Michiels kathedraal. Aan de lichten, neemt u rechts de schuine straat naar beneden. U bevindt zich in de Bergstraat, het Hotel ligt aan de rechterkant vlakbij het pleintje.

Vanaf de autosnelweg E40 uit Luik : neem de afrit Centrum. Volg de Wetstraat. Altijd rechtdoor tot het kruispunt met de Koningstraat. Altijd rechtdoor en neem de Koloniënstraat. Aan de achterkant van de Sint-Michiels kathedraal rijdt u naar rechts. Rijd de Wildewoudstraat naar beneden. Aan het kruispunt, links afslaan en de schuine straat rechts naar beneden nemen. U bevindt zich in de Bergsstraat. Het Hotel ligt een beetje lager aan de rechterkant.
 
ONZE TROEVEN

ville - Op 150 meter van de Grote Markt
sepa_cote
taxi - Op 150 meter van het Centraal Station, HUB, openbaar vervoer (treinen, metro, bus)
sepa_cote
chien - Huisdieren
sepa_cote
fumeur - Niet roken
sepa_cote
ONZE ADRES

croll_blue
Rue de la Montagne 20 - 22
B - 1000 Brussels


Tel.: +32.2.513.29.73
Fax: +32.2.502.13.50
info@hotel-la-madeleine.be
croll_blue